Priser

Rabat

Henvisningsrabat:
Anbefal en ny patient og spar 100,00,- kr. på din næste behandling. Samtidig får den nye patient 100,00,- kr. i rabat på sin første efterfølgende behandling.

Gavekort:
Der udstedes gavekort efter ønsket beløb

Forsikring og tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til akupunktur

Da jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører er det muligt, at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” til akupunktur. Du kan kun få tilskud til behandlinger, der sker på baggrund af en lægelig diagnose. Du behøver ikke have en henvisning, men blot informere mig om, at diagnosen står i din journal hos lægen. Se mere om ”danmark”s betingelser og takster her.

1. konsultation 30% af udgiften, dog maks:

Gruppe 1= 110,00,-. kr.
Gruppe 2= 110,00,- kr.
Gruppe 5= 110,00,- kr.

Normal behandling 30% af udgiften, dog maks:
Gruppe 1= 70,00,- kr.
Gruppe 2= 70,00,- kr.
Gruppe 5= 70,00,- kr.

Der kan maks. inden for 12 måneder gives et samlet tilskud til akupunktur på:
Gruppe 1= 670,00,- kr.
Gruppe 2= 670,00,- kr.
Gruppe 5= 670,00,- kr.

Det vil sige at der gives tilskud til 9 behandlinger inden for 12 måneder.

Følgende forsikringsselskaber giver tilskud til akupunktur
En stor del af forsikringsselskaberne yder via deres sundhedsforsikring tilskud til akupunktur udført af medlemmer af Praktiserende Akupunktører. Flere forsikringsselskaber har gennem længere tid givet tilskud til akupunktur under forudsætning af, at behandlingen bliver udført af en læge. Nu er ordningen udvidet, så der også ydes tilskud, når behandleren er medlem af Foreningen Praktiserende Akupunktører.

Mange patienter er ikke klar over, at deres sundhedsforsikring eller arbejdspladsens forsikring dækker akupunkturbehandlinger.

En af grundene til at mange forsikringsselskaber i dag yder tilskud til akupunktur udført af vores medlemmer, er at alle medlemmerne i dag er Registrerede Alternative Behandlere (RAB). Foreningen er godkendt af Sundhedsstyrelsen som registreringsansvarlig brancheforening. Det betyder, at alle medlemmerne skal leve op til en lang række krav, bl.a. om etik og moral, udelukkende anvendelse af sterile engangsnåle, samt krav om efteruddannelse, forsikringer m.m. – hvilket giver befolkningen tryghed og skaber samtidig en troværdighed hos forsikringsselskaberne.