Din sikkerhed

Din sikkerhed

Jeg er medlem af akupunktørernes brancheforening, Praktiserende Akupunktører (PA), hvilket er din garanti for, at jeg har den bedst faglige kvalitet, idet PA har Danmarks højeste uddannelseskrav for optagelse i foreningen.

Jeg er også medlem af ETCMA (European Traditionel Chinese Medicin Association), der bl.a. arbejder med at højne og kvalitetssikre uddannelseskravene til akupunktur. Et arbejde, der sker i dialog med WHO (World Health Organisation) og EU.

Herudover har jeg titlen RAB (Registreret Alternativ Behandler) hvilket betyder, at jeg er godkendt af Sundhedsstyrelsen. RAB-registreringen kan man kun opnå, hvis man opfylder en række høje krav til bl.a. uddannelse, fortløbende efteruddannelser og klinisk praksis.

Alt dette er tilsammen din garanti for, at du er i trygge hænder, når du besøger min klinik.

COVID-19

SADAN PASSER VI PÅ HINANDEN

Hos Meridian følger jeg sundhedsstyrelsens retningslinjer ifølge COVID 19 situation, så du får en tryg og sikker behandling.

✓ Det er vigtigt, at du afbestiller din tid, hvis du har den mindste symptom på akut luftvejsinfektion, feber, host, ondt i halsen, vejrtrækningsproblemer, influenza eller er generelt skidt tilpas.

✓ Har du været i kontakt med personer, som er smittet eller i karantæne, beder jeg dig vente minimum 14 dage med at komme til behandling.

✓ Når du indtræder i klinikken, spritter du dine hænder.

✓ Der vil være god afstand mellem os i klinikken og høj hygiejne under behandlingen med nåle. Hvis du skal have nål tæt på ansigtet, eller skal have ørenåle i, så vælger jeg at påføre mig en mundbind.

✓ Der er begrænsning på hvor mange klienter, jeg tager ind i klinikken per dag, så I ikke støder på hinanden.

✓ Det bliver grundigt rengjort og sprittet af mellem hver patient.