Kend din behandler

Min baggrund

Velkommen til Meridian. Mit navn er Christine Hjeronymus. Jeg er uddannet akupunktør i 2015 fra AkupunkturAkademiet i Aarhus, der tilbyder en af Danmarks mest professionelle og længste uddannelser.

Jeg har altid interesseret mig for anatomi, fysiologi og kropsbevægelse generelt, hvilket også fik mig til at tage en bachelor i idræt fra Frankrig. Jeg har gennem hele mit liv altid været kropslig aktiv, hvortil jeg førhen har trænet meget atletik samt alpint skiløb. De mange skader, som jeg og dem omkring mig pådrog sig inden for sportsgrenene, gav mig en naturlig interesse i at hjælpe og behandle – dengang med strækøvelser, styrkeøvelser og massage.

Min bevæggrund for at blive behandler startede da jeg fik migræne. Som en naturlig søgen efter egen lindring fandt jeg akupunkturen. Interessen fangede mig, og jeg var solgt, da jeg på et introduktionsmøde til akupunkturen hørte om energiernes bevægelse i kroppen.

Efteruddannelse og videreuddannelse har altid være vigtigt for mig, hvilket du også kan se længere ned på siden. Dette sikrer, at du modtager den bedste og mest opdaterede behandling. For at finde de dygtigste undervisere og behandlere har jeg deltaget i mange kurser, kongresser, uddannelser i ind – og udland. Heriblandt Danmark, Tyskland og England.

Hvorfor vælge mig som din akupunktør behandler? Mit mål er at give dig en behagelig oplevelse af akupunkturbehandlingen i en rolig atmosfære, så du kan føle dig afslappet og tryg. Jeg mener, at du på den måde giver din krop og psyke de bedste arbejdsbetingelser til at genoprette egen balance.

I min behandling har jeg 100% fokus på dig og behandler ikke flere på samme tid.

For at finde de dygtigste undervisere og behandlere har jeg deltaget i mange kurser, kongresser, uddannelser i ind – og udland – Danmark, Tyskland, England.

Hvorfor vælge mig som din akupunktør behandler?
Mit mål er at give dig en behagelig oplevelse af akupunkturbehandlingen i en rolig atmosfære, så du kan føle dig afslappet og tryg. Jeg mener, at du på den måde giver din krop og psyke de bedste arbejdsbetingelser til at genoprette egen balance.

I min behandling har jeg 100% fokus på dig og behandler ikke flere på samme tid.

UDDANNELSE – EFTERUDDANNELSE – KURSUS

2020 – NADA kursus v/ Lars Wiinblad – Danmark
2019 – Myofascieterapi v/ Tove Ottesen – Danmark
2018 – Master Face Reading Qi modul v/ Lillian Bridges – England
2017 – BBRS Parallel Akupunktur modul 3 v/ Hugo Nielsen – Danmark
2017 – Master Face Reading Jing modul v/ Lillian Bridges – England
2017 – Master Face Reading Shen modul v/ Lillian Bridges – Tyskland
2016 – BBRS Parallel Akupunktur modul 2 v/ Hugo Nielsen – Danmark
2016 – BBRS Parallel Akupunktur modul 1 v/ Hugo Nielsen – Danmark
2015 – Meridian Balancering 2 v/ Lars Kjeldal – Danmark
2015 – Meridian Balancering 1 v/ Lars Kjeldal – Danmark
2015 – El akupunktur v/Thies Mathiasen – Danmark
2015 – Uddannet akupunktør fra AkupunkturAkademiet – Danmark
2014 – TCM kongres – Danmark