Skuldersmerter

Skuldersmerter eller frossen skulder kan afhjælpes med akupunktur!

Der er mange mulige årsager til skuldersmerter og det er et meget almindeligt problem. Smerterne i skulderen kan komme fra selve leddet imellem overarmsknoglen og skulderbladet, eller fra de omgivende væv/muskler eller slimsæk. Smerterne kan også stamme fra andre områder af kroppen, eksempelvis nakken, eller være organforårsagede, eller meridianrelaterede. Dvs. at energien i en af de energibaner der løber gennem din skulder, er i ubalance og skal genoprettes. Meridianerne kan komme i ubalance blandt andet pga. uhensigtsmæssig livsstil og følelser.

Frossen skulder refererer til skuldersmerter, som fører til en begrænset vifte af bevægelse, for hvilke den underliggende årsag er ukendt.

Fælles for disse skuldersmerter er, at de ikke bør ignoreres. Smerter er kroppens kommunikationssystem og er der for at gøre dig opmærksom på, at noget bør gøres.

Her viser akupunktur sig at være en effektive behandlingsmetode.

streg-740px

book-tid-hos-meridianBrug modstående link og kontakt Meridian for en behandlingstid, når det passer dig bedst. BOOK EN TID eller – ring også gerne og book din tid, læg evt. din besked på telefonsvareren, hvis jeg er optaget – jeg vender hurtigt tilbage.