Øreakupunktur

oreakupunktur
Øreakupunktur er et mikrosystem, som benytter øret til at behandle hele kroppens ubalancer. Hvert lille punkt i øret svarer til et område af kroppen.

Hvis der er et problem eller en lidelse i kroppen, vil det afspejles i øret. 
Det respektive punkt i øret vil være trykfølsomt, ømt og have en anden hudmodstand end resten af øret. Punktet kan findes nøjagtigt med en elektrisk søger.

Ved øreakupunktur benytter jeg ASP-nåle – som er små nåle, der bliver siddende i øret 2-14 dage. De kan dækkes af et lille plaster, og der skal ikke tages særligt hensyn til dem. Jeg bruger også engangs akupunkturnåle – som er de samme, der benyttes til akupunktur på kroppen. De sidder i øret 25-35 min, mens man ligger på briksen.

Hos Meridian andvendes øreakupunktur oftest i kombination med kropsakupunktur for at forstærke effekten af en behandling.

streg-740px

book-tid-hos-meridianBrug modstående link og kontakt Meridian for en behandlingstid, når det passer dig bedst. BOOK EN TID eller – ring også gerne og book din tid, læg evt. din besked på telefonsvareren, hvis jeg er optaget – jeg vender hurtigt tilbage.