Kæbespændinger

Smerter og anspændthed i kæber

Der kan være mange årsager til at man får spændinger i kæben. Tænderskæren, piskesmæld, ulykker der har involveret skader på hovedet eller nakken, stress, angst, holde sine følelser inde, tendens til at tygge maden mere i den ene side, sover mere på den ene siden end den anden, en hånd under hagen eller på siden af kæben, træk og kulde, dårlige arbejdsstillinger og generel anspændthed, psykisk som fysisk er nogle af dem.

Akupunktur kan målrette den egentlige årsag til den tilstand ved at afbalancere sind og krop gennem et netværk af energi kanaler kaldet meridianer, hjælpe med at nulstille den neuromuskulære spændinger i kæben.

Posturologi, øreakupunktur, kinesisk kropsakupunktur og cupping, kan være en vidunderlig hjælp til kæbespændinger.

Generelt anbefales seks akupunkturbehandlinger dog vil kroniske tilstande kræve mere. Mens disse behandlinger fører til nedsat smerte, kan langvarig behandling være nødvendig for at undervise musklerne omkring kæbeleddet, hvilket forhindrer yderligere komplikationer.

streg-740px

book-tid-hos-meridianBrug modstående link og kontakt Meridian for en behandlingstid, når det passer dig bedst. BOOK EN TID eller – ring også gerne og book din tid, læg evt. din besked på telefonsvareren, hvis jeg er optaget – jeg vender hurtigt tilbage.