Hovedpine

Akupunktur har længe været anvendt til behandling af hovedpine.

Hovedpine kan have mange årsager. De hyppigst forekommende årsager er migræne, spændingshovedpine og nakkehovedpine.

Mens migræne påvirker langt færre mennesker end spændingstype hovedpine og har en meget kortere varighed, er deres symptomer langt mere alvorlige. Migræner påvirker oftere kvinder end mænd, med smerter, der opstår som regel på den ene side af hovedet. Migræne kan være så alvorlige, at de kan forårsage tab af appetit, sløret syn, kvalme og endda opkastning.

Spændingshovedpine er kendetegnet ved, at den ofte kommer snigende op af dagen, typisk med smerter eller en trykkende fornemmelse i tindingerne, og ofte spreder sig til hele hovedet. Spændingshovedpine kommer som regel fra problemer i nakke/skulderåget.

Nakkehovedpine har mange ligheder med spændingshovedpine, og mange med nakkehovedpine har også spændingshovedpine. Ofte er nakkehovedpine kraftigere end spændingshovedpine, og i modsætning til spændingshovedpine er den der ofte allerede om morgenen.

Akupunktur er en effektiv behandlingsform til at reducere eller fjerne disse tilbagevendende smerter i hovedet og har være anvendt fra det tidligste begyndelse af traditionel kinesisk medicin . Hormonel påvirkning, intolerance overfor fødevarer, stress, kulde/varme, påvirkning og vejrskift, forhøjet blodtryk m.m., årsager til smerter i hovedet er mange. For at akupunkturen kan virke bedst muligt, vil vi i fællesskab afklare, hvad der er årsagen til netop din hovedpine/migræne og arbejde ud af det.streg-740px

book-tid-hos-meridianBrug modstående link og kontakt Meridian for en behandlingstid, når det passer dig bedst. BOOK EN TID eller – ring også gerne og book din tid, læg evt. din besked på telefonsvareren, hvis jeg er optaget – jeg vender hurtigt tilbage.