Allergi og høfeber

Overfølsomhedsreaktioner og intolerance

Høfeber skyldes en overreaktion fra kroppens eget immunsystem, når den konfronteres med allergener, såsom græs, pollen, dyrehår, støv og svampesporer. Allergisymptomerne spænder vidt, fra akutte symptomer som røde øjne, kløende øjne og gane, stoppet næse, løbende næse, og vejrtrækningsproblemer til de lidt langsommere reaktioner som mavesmerter, oppustethed, forstoppelse/diarre og de sene reaktioner som bl.a. hududslet, ledsmerter og hovedpine og general træthed.

Den kinesiske medicin har til formål at behandle roden af problemet og symptomerne samt at forebygge dens indtræden. Fra en traditionel akupunktur og kinesisk medicin synspunkt er høfeber forårsaget af en udsættelse for vind i kombination med interne energiske ubalancer. Disse energiske ubalancer kan skyldes følelsesmæssig stress, dårlig kost, manglende motion og mange andre livsstilsfaktorer. Patientens symptomer sammenholdt med diagnose af pulsen og tungens form, farve og belægning giver vigtige informationer, der gør det muligt at afgøre hvorfra ubalancen stammer. Når årsagen til lidelsen er fundet og bliver behandlet vil symptomerne forsvinde efterhånden som balancen genskabes.

Akupunktur er en kraftfuld behandlingsmetode, da den beskæftiger sig med det underliggende.

 

streg-740px

book-tid-hos-meridianBrug modstående link og kontakt Meridian for en behandlingstid, når det passer dig bedst. BOOK EN TID eller – ring også gerne og book din tid, læg evt. din besked på telefonsvareren, hvis jeg er optaget – jeg vender hurtigt tilbage.